Eladó ingatlan - 2890


Nincs kép a hirdetéshez

Hirdetés adatai:

Ajánlat:Eladó
Típus:lakás, egyéb
Vételár:47.955.000 Ft
Alapterület:96 m2
Szobák száma:2 + 2 fél
Bútorozott:
Erkély:nincs
Kert:nincs
Állapot:új építésű
Emelet:Földszint
Fűtés:cirkó
Tetőtéri:nem
Kilátás:udvari
Panorámás:nem
Lift:nincs
Önkormányzati:nem
Elhelyezkedés:2890

Extrák:


Építési év: 2019


Eladó megjegyzése:

Új építésű 8 lakásos társasházban ELADÓ egy 2+2 szobás, földszinti lakás nagy terasszal, és egy 110nm-es saját használatú kis kerttel. Minden lakáshoz a mélygarázsban kötelezően megvásárolandó parkolóhely tartozik még + 3millió forintért. A lakások legkésőbb 2019. december végéig átadásra kerülnek. Ha kérdése lenne, akkor további információkért kérem keressenek személyesen, vagy telefonon.

Az Otthon Centrum irodánkban Önnek 20 bank és pénzintézet ajánlata közül választjuk ki a legideálisabbat. Amennyiben új, vagy használt lakást vásárolna, de nem rendelkezik elegendő fedezettel, úgy hiteltanácsadónk először felméri hitelképességét. Majd megismerteti Önnel a különböző banki termékek részleteit, és segít eldönteni, hogy mely hitelkonstrukció, vagy igényelhető támogatási forma a legmegfelelőbb az Ön számára. CSOK igénylésében is tudunk segíteni Önnek.
Nagyon nehéz és időigényes feladat eligazodni a sok banki termék és fogalom között, rendkívül bonyolult feladat a különböző lehetőségek összehasonlítása és még annál is bonyolultabb az ideális megoldás megtalálása. Az Otthon Centrum Hitel Center nagy tapasztalattal és naprakész banki információval rendelkező szakértői segítenek eligazodni 20 bank és pénzintézet termékei között és megtalálni az Ön igényeinek leginkább megfelelő személyre szabott megoldást. A hitel kiválasztását követően ismertetik Önnel, hogy milyen dokumentumok kitöltésére illetve beszerzésére lesz szükség. A hitelkérelmi csomag összeállításban kollégáink mindenben segítségére lesznek, majd az elkészült dokumentációt eljuttatják a bankba. Ha kérdése merül fel, hívjon bizalommal!Eladó adatai

Eladó:Pintér Zoltán
Otthon Centrum
Telefon:+36 70 716 8746
E-mail:pinter.zoltan@oc.hu

Hirdetés azonosító:


#3319_1898
Megtekintések:15