Hirdetés feladás feltételei magánszemélyek


Magánszemélyek az elsoingatlancentrum.hu weboldalon legfeljebb 2 db ingatlant hirdethetnek. A hirdetésekhez legfeljebb 10 db kép csatolható.
Hirdetés feladásához regisztrálás szükséges, amely az alábbi linken megtehető:

Regisztráció

A hirdetés, aktiválást követően azonnal látható a Portálon. A sikeresebb hirdetés érdekében extra szolgáltatások kérhetőek, amellyel látványosabbá tehető a hirdetés.

A hirdetésekhez kérhető extrák

  • keret 
  • megjelölés - sürgÅ‘s, árcsökkenés, befektetésre, egyedi ajánlat, tulajdonostól, díjkedvezmény 
  • csoporton belüli elsÅ‘ hely elhelyezés 
  • fÅ‘oldali kiemelés - szalag hirdetés 
  • frissítés - naponta a hirdetés saját kategóriájában a ismét elÅ‘re kerül

Az extra szolgáltatások igénybevételéhez kredit elszámolási rendszert használunk, amelynek segítségével könnyebb és átláthatóbb az extra szolgáltatások felhasználhatósága. Ennek alapján bármely felhasználó eldöntheti, hogy mekkora összegért vásárol és azt milyen módon használja fel az extra lehetőségek körein belül. A kredit rendszer részletei, árazási struktúrája a Felhasználói kredit menüpontban olvashatóak, továbbá az Általános szerződési feltételek tartalmazza az extrák és kreditek további részleteit, feltételeit. Ezen részleteket kérjük, figyelmesen olvassák el!
Az extra szolgáltatások időtartama 15 és 30 nap extra típusától függően. Extra szolgáltatás díjának kiegyenlítése átutalással vagy csekk kérésével lehetséges. Amennyiben csekket igényel, kérjük, kattintson a következő linkre: Csekk igénylése, ahol a kapcsolat menüpontban írhatja meg nekünk igényét.
A csekkre kérjük, közleményként tüntesse fel a regisztrációkor megadott nevet, mert ez szolgál azonosításként! Csekk igénylése esetén plusz bruttó 200 Ft díjat számítunk fel, erről a Felhasználói kredit link alatt olvashat.

Kredit igénylésének és felhasználásának folyamata
Regisztráció => Kredit megrendelés => Átutalás vagy Csekk igénylése => Jóváírás => Jóváhagyás => Kredit felhasználása

Átutalás esetén a 10918001-00000086-13520003 bankszámlaszámra várjuk az összeg átutalását. Kérjük, a közleményben tüntesse fel a regisztrációkor megadott nevet, mert ez szolgál azonosításként!
Könyvelést követően 24 órán belül aktiválásra kerül a megrendelt kredit mennyisége, amelyet már szabadon felhasználhat a hirdető a lehetséges extrák között .

A hirdetés feladást követÅ‘en 60 napig jelenik meg a hirdetés, amely lejárati idÅ‘pont elÅ‘tt 2 nappal, majd 1 nappal és lejárat napján rendszerünk értesítést küld a lejáratról és lehetÅ‘séget ad egy link segítségével a hosszabbításra, illetve törlésre. Hosszabbítás felhasználóként való belépés után lehetséges, melyet követÅ‘en és minden további meghosszabbítás esetén 
30 napig látható ismét a hirdetés.
Hirdetés módosítás és törlés a Portálra történő belépés után lehetséges a hirdetés kezelés és törlés menüpontok alatt.
A hirdetés feladás és portál felhasználás pontos részletei a Általános szerződési feltételek link alatt olvashatóak.

Egyéb kérdés esetén felvilágosítást kérhet e-mailban az info@elsoingatlancentrum.hu címen vagy telefonon munkanapokon 9-17 óráig a 06-70-433-6280 számon.

Regisztráció
Á.SZ.F.   •   ADATVÉDELEM   •   HITEL, LÍZING FINANSZÍROZÁS   •   ÉRTÉKBECSLÉS   •   BIZTOSÍTÁS   •   ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY   •   ÜGYVÉDI SZOLGÁLTATÁS
Copyright © 2010-2021 Minden jog fenntartva.   •   hasznos linkek   •   Első Ingatlan Centrum - Hirdetés feladási feltételek