Gyakran ismételt kérdések


Gyakori kérdések és válaszok

Hogyan lehet hirdetést feladni a portálon?

A portálon amennyiben még nem regisztrálta magát a látogató, akkor ennek megtétele után tud hirdetést feladni. A regisztráció, a regisztráció link alatt található, ahol a megfelelő adatok kitöltése után, egy ellenőrző e-mailt küldünk a megadott e-mail címre. Ennek segítségével aktiválható a felhasználó státusz. Aktiválás után, a megadott felhasználó névvel és jelszóval lehet bejelentkezni és hirdetést feladni, ill. egyéb műveleteket elvégezni.

Mikor jelenik meg a hirdetésem?

Hirdetés feladás után (aktiválást követően) azonnal megjelenik a feladott hirdetés.

Hogyan lehet hirdetést feladni a portálon magánszemélyként?

Magánszemélyként regisztráció szükséges. Magánszemélyek részére, 2 db hirdetés adható fel díjmentesen, amelyhez szükséges adatok és 10 db kép csatolható. Amennyiben már regisztrált felhasználó valaki, a portálra való bejelentkezés után a hirdetésfeladásra kattintva, feladható a hirdetés. Egyéb esetben a hirdetésfeladásra kattintva a rendszer vagy bejelentkezést, vagy regisztrációt kér.

Meddig láthatóak a hirdetések?

A hirdetések a portálon 60 napig láthatóak. A lejárat előtt 2, majd 1 nappal, ill. a lejárat napján emlékeztető e-mail érkezik a felhasználóhoz, amelyben található egy meghosszabbító link, ill. bejelentkezésre alkalmas link, amennyiben egyéb módosításokat is szeretne a felhasználó elvégezni.

Mik az extra szolgáltatások?

Extra szolgáltatásként igényelhető keretes megjelenés, megjelölés (sürgős, árcsökkenés, befektetésre, egyedi ajánlat, tulajdonostól, díjkedvezmény), csoporton belüli első hely, főoldali kiemelés (szalaghirdetés), automatikus frissítés.

Hogyan lehet extra szolgáltatásokat igénybe venni?

Extra szolgáltatások igénybe vétele térítés ellenében lehetséges. Extra szolgáltatás díjának kiegyenlítése átutalással vagy csekk kérésével lehetséges. Amennyiben csekket igényel, kérjük, kattintson a következő linkre: CSEKK IGÉNYLÉSE ezt követően írja meg címet, nevet és mi elküldjük Önnek a befizetésre alkalmas csekket. A csekkre kérjük, tüntesse fel a közlemény rovatba külön a befizető nevét, ill. azt a nevet, amellyel regisztrált a portálon. A csekkes megrendelés többlet költséggel jár, amelynek összege 200 Ft. Tehát amennyiben például 500 Ft-ért szeretne kreditet vásárolni extra igénybe vételéhez, a befizetendő összeg 700 Ft lesz. Mi ennek megfelelően küldjük a megrendelt címre a csekket. Hirdetés törlésével az extra szolgáltatás megszűnik.

Hogyan lehet törölni hirdetést?

Hirdetés törlése regisztrált partnerek részére bejelentkezés után lehetséges. A felhasználói felületen kijelölhető a hirdetés és a törlés gomb megnyomásával töröltté válik a hirdetés.

Hogyan lehet módosítani hirdetést?

Hirdetés módosítása regisztrált partnerek részére bejelentkezés után lehetséges. A felhasználói felületen a hirdetés szerkesztés gombjára kattintva, elérhető a szerkesztői felület, ahol tetszés szerint lehetséges a módosítás. Felhívjuk partnereink figyelmét, hogy minden jellegű sértő, hibás, komolytalan és nem rendeltetésszerűen megjelenített szöveget és/vagy hirdetést módunkban áll törölni.

Elfelejtett jelszó esetén mi a teendő?

Ha elfelejtette jelszavát, a kapcsolatfelvétel menüben található e-mail címre írja meg problémáját és kollégánk felhasználói beazonosítást követően megküldi a szükséges adatot. Segítséget az info@elsoingatlancentrum.hu e-mail címen kérhet.

Statisztika látható a hirdetésről?

A felhasználói felületen látható statisztikai adat az adott hirdetés látogatottságáról és egyéb felhasználási adatokat illetően.

Mi az a kedvencek és hogyan működik?

A kedvencek funkcióval a látogató a megtekintett hirdetést elmentheti és késÅ‘bb, ha visszatér a portálra, bejelentkezés nélkül ismét megnézheti. Praktikus, hiszen nem kell keresni a késÅ‘bbiekben és amennyiben a hirdetés idÅ‘közben töröltté válna, vagy adataiban változás állna be, azt frissítve láthatja saját kedvencek mappában is a látogató. Egyszerűen az ingatlan adatlapján található kedvencek gombra kattintva, adja hozzá az adott hirdetést. Ezt az oldalon megjelenÅ‘ kedvencek mappában láthatja és ide kattintva elÅ‘hívhatóak, ill. ismét az oldalon kivehetÅ‘ek a kedvencekbÅ‘l a törlés a kedvencekbÅ‘l gombra kattintva. 
Üzleti partnerek részére

Miért érdemes itt hirdetni?

Portálunk folyamatosan fejlődő hirdetési fórum, amely igyekszik minél minőségibb szolgáltatást nyújtani a piac kereseti és kínálati oldalának egyaránt. E mellett, üzletviteli kedvezményeket nyújtunk felhasználóinknak. Erről további információkat személyesen adunk az info@elsoingatlancentrum.hu elérhetőségen.

Hogyan lehet üzleti partnerként hirdetést feladni?

Üzleti partnerként hirdetés feladásához regisztráció szükséges. Lehet egyszerű cég regisztráció, vagy megkülönböztethető cégvezetői regisztráció és referensi regisztráció. Egyszerű cég regisztrációhoz a regisztráció gombra kattintva, az adatok kitöltése után az portál szabadon használható. Cégvezetői regisztráció esetén, másodkörben a referensek magukat elhelyezhetik a cégvezető alatt.

Hány darab hirdetés adható fel üzleti partnerként?

Üzleti partnerként jelenleg korlátlan számú hirdetés feladható, sem egyszeri, sem havi díjat nem számítunk fel.

Milyen lehetőségek érhetőek el díjmentesen?

Korlátlan számú hirdetés feladása, korlátlan referens, céglógó-átlinkelés, ingatlanonként 10 db fénykép feltöltése, kedvezményes telefonszolgáltatás, kedvezményes üzemanyag vásárlás.

Lehetséges-e XML alapú feltöltés?

Igen lehetséges, amennyiben erre vonatkozóan kérdése van, keresse képviselőnket az info@elsoingatlancentrum.hu címen, vagy a 06-70-433-6280 telefonszámon.

Mi a kreditrendszer, miért jó?

A hirdetési portálon különböző extra hirdetési kiemelések lehet alkalmazni a feltűnőbb megjelenésért. Ahhoz, hogy ezeket igénybe lehessen venni, kreditet kell vásárolni, mert kreditekért cserébe lehet a hirdetések extra kiemelését megrendelni. Előre meghatározott kredit mennyiségeket lehet vásárolni, amelyekből szabadon lehet a különböző extrák értékének megfelelően a hirdetéseket kiemelni.

Hogyan tudok kreditet vásárolni?

Kredit vásárlás jelenleg átutalással és csekk befizetésével lehetséges. Az oldalra való regisztrációt követően, belépés után a Kredit vásárlás linkre kattintva megjelenik a vásárolható kreditek mennyiségi egységei. Ezt bejelölve lehet a megrendelést indítani. Megrendelés után küldünk egy visszaigazoló e-mail-t a vásárlásról, ahol a fizetendő összeg, számlaszám, kredit mennyiség megtalálható. Átutalás után, az ellenérték beérkezését követően 24 órán belül megjelenik a vásárolt kredit mennyiség a saját felhasználói felületen. Amennyiben csekken szeretne valaki kreditet vásárolni, kérjük írja meg nekünk címét, nevét és elküldjük a befizetésre alkalmas csekket postai úton. A csekkre kérjük, a közlemény rovata írja rá a regisztrációkor megadott nevet.

Ingatlaniroda referenseként lehet-e hirdetést feladni?

Referensként lehetséges hirdetés feladása, azonban ezt meg kell hogy előzze irodavezetői, cégvezetői regisztráció. Vezetői regisztrációt követően szabadon használhatják referensek is a portál szolgáltatásait.
Á.SZ.F.   •   ADATVÉDELEM   •   HITEL, LÍZING FINANSZÍROZÁS   •   ÉRTÉKBECSLÉS   •   BIZTOSÍTÁS   •   ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY   •   ÜGYVÉDI SZOLGÁLTATÁS
Copyright © 2010-2021 Minden jog fenntartva.   •   hasznos linkek   •   Első Ingatlan Centrum - Gyakran Ismételt Kérdések