Felhasználói kredit


Az ElsÅ‘IngatlanCentrum kreditek a hirdetÅ‘ portálon, a hirdetések kiemeléséhez igénybe vehetÅ‘ extrák könnyebb elszámolását szolgálják. A kiemelési lehetÅ‘ségek ára nem pénzben lett meghatározva, hanem minden extra kredit értéket kapott. 

Igényelhető extrák és kredit értékek

Megjelölés
Érvényessége 30 nap, értéke 500 kredit

Keret
Érvényessége 30 nap, értéke 700 kredit

Lista eleje
Érvényessége 15 nap, értéke 1100 kredit

FÅ‘oldal
Érvényessége 15 nap, értéke 900 kredit

Frissítés
Érvényessége 20 nap, értéke 500 kredit

Kredit vásárlás

Kredit vásárlására csak regisztrált ügyfeleknek van lehetőségük. A regisztrációkor megadott adatok alapján állítunk ki számlát és azt utólag küldjük meg a megadott címre. Kérjük, ezért körültekintően adják meg számlázási címüket.
Kreditet jelenleg banki átutalással és csekkes postai megbízással lehet vásárolni. A könnyebb azonosítás miatt kérjük, a közleményben tüntessék fel magánszemély esetében a regisztrációkor megadott nevet, cég esetében a cég nevet. Amennyiben elmulasztásra kerül a név feltüntetése, nem tudjuk garantálni a befizető beazonosítását és ennek esetében a befizető nevére, címére, ill. indító számlára visszaküldjük a feladott összeget, csökkentve az utalás díjával.
Amennyiben kreditet vásárol, egy értesítÅ‘ e-mail-ban visszaigazolást küldünk a megrendelésrÅ‘l, amely levél tartalmazza az átutaláshoz használandó bankszámlaszámot.  

Csekkes vásárlás

Ha nincs lehetÅ‘sége bankszámláról kiegyenlíteni a kredit vásárlást és csekket igényel, kérjük, ezt e-mail-ben jelezze nekünk és az info@elsoingatlancentrum.hu címre küldje meg igényét, nevét és címét, a vásárolni kívánt összeget. A kapcsolat menüpontban írhatja meg igényét. Ezt követÅ‘en, néhány napon belül megküldjük a csekk szelvényt.  Csekkes fizetés esetén, az ezen fizetési módból fakadó plusz költséggel növelten küldjük meg a csekk szelvényt. A plusz költség bruttó 200 Ft. 

Az átutalás, ill. csekkbefizetés időpontjától függően a megrendelés ellenértékének beérkezését követő 24 órán belül megjelennek az ügyfél saját felületén a vásárolt kreditek. Ezt követően tetszőlegesen felhasználható az extrák értéke szerint.
Felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy extra vásárlása után, annak lejárati ideje elÅ‘tti lezárása esetén, kreditet nem áll módunkban jóváírni az idÅ‘arányos kihasználatlanságból fakadóan. Továbbá kihasználatlan kreditek pénzre vissza nem válthatóak. 

A kreditek ára a vásárlási mennyiségtÅ‘l függÅ‘en változik. Az alábbi táblázatban látható, hogy mekkora kredit mennyiséghez milyen egységár tartozik. További kedvezményként, 10 000 kredit-tÅ‘l a vásárlási mennyiséghez 10 % további mennyiséget ajándékba adunk. 
Az árak az Áfa-t tartalmazzák.

   500  Kredit   1 000 Kredit   3 000 Kredit   5 000 Kredit  10 000 Kredit  20 000 Kredit  50 000 Kredit
   1 Ft/Kredit  0,95 Ft/Kredit   0,9 Ft/Kredit   0,85 Ft/Kredit   0,8 Ft/Kredit  0,75 Ft/Kredit   0,7Ft/Kredit
      500 Ft       950 Ft      2 700 Ft      4 250 Ft      8 000 Ft     15 000 Ft    35 000 Ft
      Ajándék Kredit    10 000    20 000    50 000

                        1000 Kredit 2000 Kredit 5000 Kredit


Az extra lehetőségek lejárata megrendelés időtartamához van rendelve, és a 15, 20 és 30 napos időtartam a szolgáltatás időtartama szerint ér véget, nem naptári elszámolás szerint. Amennyiben egy hirdetés hamarabb lejár, mint véget ér az extra időtartama és a hosszabbítás például csak több nappal később történik, a megrendelt extra, a hosszabbítás után, a szolgáltatás időtartama szerint jár le. Tehát ha például 10 nap hátra van még a megrendelt extra időtartamából, a frissítést követően, akár több nap múlva is, folytatólagosan a 10 nap megmarad. A könnyebb követhetőség érdekében, a regisztrációkor megadott e-mail címre figyelmeztető értesítést küldünk a lejárat előtt két nappal és a lejárat napján.
                          
Kérdés esetén, lépjen kapcsolatba velünk!
info@elsoingatlancentrum.hu

Vásárláshoz regisztráljon!
REGISZTRÁCIÓ

Á.SZ.F.   •   ADATVÉDELEM   •   HITEL, LÍZING FINANSZÍROZÁS   •   ÉRTÉKBECSLÉS   •   BIZTOSÍTÁS   •   ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY   •   ÜGYVÉDI SZOLGÁLTATÁS
Copyright © 2010-2021 Minden jog fenntartva.   •   hasznos linkek   •   Első Ingatlan Centrum -Felhasználói kredit